مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی

مطلب مورد نظری که هم اکنون مشاهد می کنید با عنوان مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی می باشد که پس از مطالعه آن در صورت تمایل می توانید نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی

مروری-بر-ریبودیوزاید-m-و-کاهش-تلخی-شیرین-کننده-استویا-در-فرمولاسیون-مواد-غذایی


شیرین کننده استویا بهعلت کم کالری بودن و شیرینی معادل 200 تا 350 برابر شکر، جایگزین مناسبی در فرمولاسیون مواد غذایی محسوب میشود. این شیرینکننده دارای ریبودیوزیدهای مختلف بوده که از این میان نوعMاستخراج شده از آن دارای طعم شیرین با تلخی کم، و قابلیت مخلوط شدن زیاد، پایداری در شرایط خشک میباشد. استویا دارای ریبودیوزایدهای مختلف با خصوصیات شیمیایی متفاوتی میباشد که باعث تفاوت در میزان شیرینی آنشده است. علت این تفاوت گروه عاملی هر یک میباشد که در نهایت بر وزن مولکولی، شیرینی و سایر خصوصیات آن تاثیر گذاشته است. از مشکلات این شیرینکننده پس طعم تلخی است که در فرمولاسیون مواد غذایی ایجاد میکند.ریبودیوزایدMبهعلت داشتن ساختار شیمیایی خاص، دارای وزن مولکولی و شیرینی بیشتر و تلخی کمتر در مقایسه باسایر ریبودیوزایدهای استویا میباشد. حلالیت این ریبودیوزیدها در محلولهای آبی مشابه ریبودیوزیدهایA است، که علت کاربرد زیاد آن در نوشیدنی و غذاهای متنوع است.هدف از این مطالعه، مروری بر ویژگیها و عوامل موثر بر پایداری ریبودیوزیدMو اثر آن بر کاهش تلخی شیرین- کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی میباشد.

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی

مطالب مرتبط

مبانی نظری تحقیق و پیشینه پژوهش استرس، علائم و نشانه هاي آن (فصل دوم)

مبانی نظری تحقیق و سوابق پژوهشی تعاریف و مفاهیم وابعاد کیفیت (فصل دوم)

ادبیات تحقیق و پیشینه بانکداری الکترونیکی (فصل دوم)

دانلود مقاله مروری بر تکنولوژی پالس نوری و کاربرد آن در صنایع غذایی

دانلود مقاله مروری بر روشهای تشخیص خودکار رتینوپاتی دیابتی

دانلود مقاله مروری بر معماری و چالش های پایگاه دادههای ابری

بررسی مروری بر روش های تصفیه فاضلاب و صنایع نوشابه سازی

مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی


ادبیات نظری و پیشینه تحقیق کمال گرایی (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم رهبری معنوی (فصل دوم پایان نامه)

دانلود مطالعات و رساله معماری طراحی مجموعه ایستگاه راه آهن

دانلود پایان نامه بررسی نگرش اساطیری در ساخت خمره های تدفینی ایران باستان

تحقیق بررسی رابطه بین تعهد مدیران به کارکنان و عملکرد شغلی آنان

بررسي رابطه بين عقاید نسنجیده و ميزان اضطراب در دانشجويان پسر

گزارش کارآموزی صنایع نساجی(گونی پروپیلن)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نیازهای بنیادی روان شناختی (فصل 2)

پاورپوینت سیستم حسابداری و فرایندهای سیاسی

مطالعات و رساله معماري طراحي موزه مردم شناسی